VESTI

GLOBAL AUTOMOTIVE COMPONENTS AND SUPPLIERS EXPO 2023 (GACS)

Aug 17, 2023

Razvojna agencija Srbije poziva sve zainteresovane proizvođače automobilskih komponenti da se prijave i predstave ponudu na predstojećem međunarodnom sajmu GLOBAL AUTOMOTIVE COMPONENTS AND SUPPLIERS EXPO

 

 

Međunarodnom sajam dobavljača GLOBAL AUTOMOTIVE COMPONENTS AND SUPPLIERS EXPO 2023 (GACS) će se održati u Štutgartu, Nemačka, u periodu od 05. do 07. decembra 2023. godine. Sajam dobavljača okuplja proizvođače komponenti Tier 1, Tier 2 i Tier 3 iz celog sveta i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje novih tehnologija i proizvoda. Cilj sajma je umrežavanje i pronalaženje rešenja za smanjenje troškova unutar lanca snabdevanje, kao i novih, alternativnih, rešenja za proizvodnju i snabdevanje.

Sajam GLOBAL AUTOMOTIVE COMPONENTS AND SUPPLIERS EXPO svake godine okuplja oko 350 izlagača, a samu manifestaciju poseti više od 3.000 posetilaca. I ove godine kompanije će predstaviti svoje proizvode i usluge iz oblasti dizajna, tehnologije, nabavke, razvoja inovativnih automobilskih materijala i komponenti, kao i električnih sistema.

Sajam dobavljača je namenjen profesionalnim posetiocima, i to su uglavnom direktori istraživanja i razvoja i direktori nabavki kompanija kao što su: VW Group, Daimler, Mercedes Benz, Jaguar Land Rover, Ford Motor company, Hyundai and Toyota, Bosch, Denso and Eberspaecher i drugi.

Razvojna agencija Srbije, po prvi put organizuje nastup domaćih proizvođača komponenti Tier 1, Tier 2 i Tier 3 na sajmu u Štutgartu. Javni poziv je otvoren do četvrtka, 31. avgusta.

Tekst Javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su OVDE.