VESTI

Otvorene prijave za GITEX GLOBAL 2024

Mar 19, 2024

GITEX GLOBAL 2024, međunarodni tehnološki sajam održaće se u periodu od 14. do  18. oktobra, u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati

 

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije (PKS) i ove godine organizuju nastup domaćih kompanija na najvećem tehnološkom događaju na svetu. Pravo na učešće, u okviru nacionalnog štanda Srbije, imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave informaciono-komunikacionim tehnologijama.

Nakon više nego uspešne prošlogodišnje manifestacije, 44. izdanje GITEX GLOBAL - najvećeg i najinkluzivnijeg tehnološkog događaja na svetu, okupiće na jednom mestu najnaprednije svetske kompanije i najbolje naučne umove koji za cilj imaju transformaciju poslovanja, ekonomije i društva pomoću inovacija.

Na sajmu GITEX GLOBAL 2024, srpske kompanije predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, u hali broj 24. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

 

Dogodine GITEX EUROPE 2025 u Berlinu

Prva evropska verzija GITEX održaće se u Berlinu, od 21. do 23. maja 2025. godine. GITEX EUROPA 2025 predstavlja strateški potez za unapređenje međunarodne saradnje i podsticanje ekonomskog napretka kroz zajedničko ulaganje u tehnologiju budućnosti.

 

Prijave za učešće otvorene su do četvrtka, 21. marta 2024. godine. Tekst javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.