УСПЕШНЕ ПРИЧЕ

Микроелектроника

Микроелектроника је компанија основана 2001. године која производи читав низ развојних алата за све најрелевантније архитектуре микроконтролера. Time – saving, односно алати који штеде време су оно што производе на дневној бази.

Компанија је посвећена одличним, поузданим и потпуно опремљеним хардверским и софтверским производима који помажу инжењерима да брзо обаве посао.

У Микроелектоници су себи поставили циљ – један производ дневно. Пратећи овај задатак компанија је успела да развије више од 1,700 производа, а та бројка и даље расте.

Најпознатија линија производа Микорелектронике су револуционарне периферне плочице Click boards ™, којих су до сада створили преко 900.

Како кажу, верују да би у свету који се брзо мења позитиван утицај требало да буде свачији циљ. Због тога су њихове линије производа дизајниране да убрзају развојне процесе (за свакога, од искусних инжењера, студената до почетника и ентузијаста). Увођење вишег квалитета радног века и помоћ у постизању више слободног времена је срж Микрое дизајна.

Сваког радног дана у 10:00 часова, по средњеевропском времену, на сајту Микрое може се пронаћи најновији производ који је компанија објавила.

Микрое у креирању производа тежи бржем добијању резултата са бескомпромисним квалитетом, и води кориснике ка ембеддед савршенству.

 

„Ако нисте пробали сами да идете на сајам и суочите се са свим организационим проблемима и трошковима онда нећете знати да цените подршку кроз организовање сајма од стране РАС-а . У РАС организацији наступа на сајму ваше је само да се појавите насмејани и представљате своју компанију, државу и направите што више посла.“

 

г. Небојша Матић, СЕО Микроелектроника

 

Continental Група

Детаљније